Karácsonyi ünnepségre invitálta a civileket a városháza

Megosztás

Varga Andrea, Miskolc alpolgármestere közös ünneplésre hívta a azokat a civil szervezeteket, partnereket, akik az egész év során segítették az önkormányzat munkáját. A sikeres együttműködésért a városháza Dísztermében mondott köszönetet a városvezető.

Varga Andrea azzal kezdte köszöntőjét, hogy megköszönte a civileknek az elmúlt években az önkormányzattal közösen végzett munkát.

Számos olyan feladatot oldottunk meg együtt, ami csak így, közösen sikerülhetett. Ezek a civil partnerek a szakmai tudásukat, az eltökéltségüket és a város iránt érzett szeretetüket adták azért, hogy az önkormányzattal közös munkában részt vegyenek. Én ezt szeretném megköszönni – mondta az alpolgármester.

Az alpolgármester asszony összegezte az elmúlt időszak eredményeit is. Kiemelte az óvodai rendszer sikeres átalakítását, a szociális ágazat eredményeit, csakúgy, mint a “nehéz időszakot” megélő háziorvosi és házi gyermekorvosi rendszert, illetve a csúcsra járatott, nagy változásokon áteső civil részvételiséget, emellett a környezetvédelemet, amiben Miskolc úttörő szerepet vállalt a város jövője érdekében.

Ezt követően még méltatta mások mellett az Idősek Tanácsa, a Szociálpolitikai Kerekasztal, a Társadalmi Innovációs Tanács, valamint a Fogyatékosságügyi Szakmai Műhely tevékenységét is.

Varga Andrea pozitívan tekint a jövőbe, hiszen, mint mondta: “Sok feladat megoldása vár még ránk a következő években, de ilyen együttműködéssel Miskolc csodákra képes.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Forrás:Minap.hu

Kapcsolódó cikkek